Bio Dave

Hier ben ik, starend naar het lege scherm van mijn IPad, proberen te denken aan iets interessants te zeggen over mezelf. Ik kon liegen natuurlijk, en een kleurrijk verleden verzinnen – 83 wedstrijden voor Manchester United, 174 niet uit voor Engeland tegen Australië op cricket – maar ik zou het te weten komen, niet?
.
Dus ….. Ik verliet school op mijn 17de en werkte in Londen voor 5 jaar als een verzekering klerk. Om eerlijk te zijn, heb ik het grootste deel van mijn tijd in kantoor toiletten geslapen,  herstellend van de hele nacht muziek sessies in de lokale disco waar aspirant-wannabe rocksterren  jammen op het podium samen urenlang,  niemand anders vermaken dan zichzelf. Terugkijkend nu, het was een fantastisch makkelijk leven. Thuiswonend, werken in Londen, spelen in een band voor de lol. In mijn vrije tijd speelde ik voetbal, cricket en rugby. Ik ben niet echt begonnen drummen totdat ik 16 was, maar toen ik begon, nam het mijn leven over. Elke zondag, na de voetbal, was het rechtstreeks naar het huis van Jono voor uren repeteren en kopjes thee. Ik moet misschien hier op wijzen dat het Jono was, die me voor het eerst vroeg om het als drummer te proberen al die jaren geleden. Dus het is allemaal zijn schuld dan. Bedankt voor dat, Jono. Toen waren we nog vrij rommelig in hetgeen met wat er gaande was. Punk was exploderend overal om ons heen, maar we waren zwaar in Genesis en in de zeer zeldzame gevallen dat we een concert speelden, konden we een ruimte vrij snel vrijmaken dan een uitbraak van Ebola-virus. Ik heb nog steeds een zwak voor de vroege Genesis, maar ik heb een obsessieve passie voor The Beatles. Mijn twee kinderen zuchten en rollen hun ogen wanneer ik The Beatles speel thuis en probereer uit te leggen hoe ze muziek voor altijd hebben veranderd. Mijn dochter, Hannah is fan van Jessie J en One Direction, dus ik vecht tegen de bierkaai met haar. Mijn zoon Leonard vuurt alleen zijn nerf geweer op me wanneer ik het onderwerp op aansnijd. Hij heeft een van die automatische nerf geweren dat tien kogels tegelijk afvuurt. Als je ooit kinderen hebt, koop NOOIT een nerf pistool. Het lijkt leuk en grappig in de advertentie, maar het is niet zo leuk als je constant worden gebruikt als schietschijf.
.
Genoeg, genoeg. U hebt waarschijnlijk nu doorgesneden polsen of jezelf opgehangen door verveling, dus ik zal nu stoppen. Wacht even, Hannah heeft me net vertelde dat Jessie J al haar favoriete dingen uitstippelt in haar boek en dringt erop aan dat ik hetzelfde moet doen. Dus … De kleur blauw, Yorkshire pudding, Italië, Engels platteland, Southend United FC (als ze winnen), skiën, slapen, lezen, familie. Zo. Nu weet je alles.